Atriumshus

Fantastiske atriumshus med store vindusflater som gir mye lys og nydelig utsikt mot Mjøsa og Neslandet. Atrium og stue/kjøkken går over i hverandre og på gode dager kan du åpne opp og slippe naturen helt inn.

I underetasjen kan du innrede som du vil, enten du vil ha mange soverom eller en kombinasjon av soverom og stue. Du kan også enkelt gjøre om underetasjen til en hybel eller leilighet som du kan leie ut og få god inntekt på.

Huset er bygget meget klimavennlig og bærekraftig med kortreiste materialer fra Hunton, Natre og Moelven.

Nøkkelinfo

  • BRA   156 kvm
  • P-rom   148.6 kvm
  • Atrium   70 kvm
  • Ant.soverom   2-4
  • Sportsbod ute   ca 6 kvm
  • Bod inne   ca 3 kvm
  • Vaskerom   Ja
  • Livsløpsstandard   Ja
  • Pris   fra  7 900 000,-

Plantegninger

Hovedplan

Underetasje – alternativ 1

Standard planløsning: Stue bad/vaskerom og to soverom.
Egen inngang utenfra og inn i stue.

Underetasje - alternativ 2

Bad/vaskerom og 3 soverom. Egen inngang utenfra og inn i gang. Denne løsningen leveres som tilvalg og pris oppgis på forespørsel.

Underetasje - alternativ 3

Stuedel som tilhører førsteetasjen med egen inngang utenfra i tillegg til adkomst via trapp. Egen utleiedel med bad-vaskerom og stue med sovealkove. Egen inngang utenfra. Denne løsningen leveres som tilvalg og pris oppgis på forespørsel.

Info om atriumshuset

I atriumshuset skal det være lett å gå ut, det skal føles naturlig å la dørene stå åpne og bruke atriet og hagen like mye som rommene inne i huset. Ute blir en del av inne og inne blir en del av ute. Kjøkkenet kan med en stor skyvedør åpne seg helt opp mot hagen, kjøkkenet utvides til hagen. Det er like lang vei til en spiseplass ute som inne. Soverommet har også utgang til hagen. Dette fordi det er hyggelig å kjenne litt gress under beina før frokost, eller bare lese litt aviser med døren åpen og høre fuglene en søndag morgen. Det store oppholdsrommet er hjertet i atriumshuset. Kjøkken, spiseplass og stue er samlet her. Et generøst rom. Takhøyden er høyere enn vanlig, utsikten er bredere enn vanlig og atriet føles som en forlengelse av rommet. På denne etasjen ligger det også et stort soverom og bad. Her kan man bo med alle funksjoner på ett plan. Sokkeletasjen gir huset fleksibilitet. Her kan man ha tre soverom, man kan ha hybel eller to soverom og kjellerstue. Kontor, verksted eller hobbyrom. Sokkeletasjen har to utganger til de store åpne området nedenfor huset. Et godt hus er et hus som kan romme alle livets faser. Det må være fleksibelt og ha generøse og smarte rom som kan brukes på mange forskjellige måter. Livet endrer seg og huset endrer seg i takt med livet.

Det kommer mer utfyllende tekst i prosjektet. Men allerede nå kan du reservere et atriumshus! Bondelia Hage er under omregulering og planen ligger i kommunen for videre behandling. Vi tar derfor forbehold om at planen blir vedtatt slik vi ønsker. Derfor gir vi nå anledning til å reservere et atriumshus mens dette pågår. Ta kontakt med megler. Selv om vi nå legger ut tre atriumshus i første omgang så kan vi gjerne ta reservasjoner på flere da det er tenkt å bygge totalt 12-15 slike hus. På et gitt tidspunkt, sannsynligvis rett før ferien, vil vi tilskrive alle som har reservert atriumshus og gi beskjed om at reservasjonen må bekreftes i form av en kjøpekontrakt. Det vil da bli gitt en ukes frist på dette.

Innhold

Atriumshusene på Bondelia Hage er tilpasset ditt liv.

I atriumshusets første etasje kommer du inn i en romslig gang med god plass til garderobeskap. Videre inneholder dette planet bad med dusjnisje, vaskesøyle, toalett, og vask. I enden av gangen finner du et romslig soverom, her også med god plass til garderobeskap. Fra soverommet er det utgang til atriumet, din egen skjermet oase!
I kjøkken/allromdelen mot Mjøsa finner du et stort åpent rom på 60 kvm med store vindusflater og fantastisk utsikt over Mjøs og Hedmarken. Her er det et moderne kjøkken fra Sigdal med romslig kjøkkenøy hvor det er god arbeidsplass. Med barkrakker fungerer dette også som en spisesone. Midt i rommet er det god plass til spisebord og i enden kan man velge om man ønsker en stuedel til, eller soverom med inngang fra gangen. I underetasjen er det tre mulige planløsninger.